вівторок, 17 липня 2012 р.

Одеські НУО проти гепатиту С

Протягом вже кількох років 28 липня світова спільнота поєднує свої зусилля та відзначає Всесвітній День боротьби з гепатитами.
Україна також приєдналася до цього руху та у цей день у різних містах країни проводяться профілактичні та адвокаційні заходи. МБФ «Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в України» та МБФ «Відродження» надаватимуть інформаційну та організаційну підтримку у проведенні акцій в областях України. 

Громада Одеської області, яка однією з перших підтримала цю ініціативу, в цьому році також планує провести адвокаційні заходи задля привертання уваги суспільства до проблеми. 
При цьому, Одеська обласна громадська організація “Молодіжний центр розвитку” взяла на себе роль координатора заходів в Одеській області. 
Громадська організація “Молодіжний центр розвитку” працює в 7 районах Одеської області та є однією з найактивніших організацій, діяльність яких спрямована на формування ефективної відповіді на епідемію ВІЛ/СНІДу, наркоманії, туберкульозу та інших соціально-важливих проблем. Керівник організації Олена Петрівна Грибова входить до складу та є секретарем координаційної ради Одеської обласної державної адміністрації з питань запобігання поширенню ВІЛ/СНІДу, наркоманії, туберкульозу, та подолання дитячої безпритульності.
Підготовка заходів, які мають відбутися протягом 23-28 липня 2012 року, обговорювалась на засіданнях членів обласної координаційної ради з питань запобігання поширенню ВІЛ/СНІДу, наркоманії, туберкульозу та подолання дитячої безпритульності, яку очолює заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Д.Б.Волошенков. Прийняти участь у заходах, серед яких заплановані прес-конференція, круглий стіл, вуличні акції, виказали бажання такі відомі громадські організації Одещини, як “Віра. Надія. Любов”, “Партнер”, “Об’єднання неурядових організацій Одеської області “Разом за життя”, “Час молоді”, “Вавілон”, “Дорога додому”, “За майбутнє без СНІДу”.
Зазначені вище громадські організації завжди працюють у тісному партнерстві з профільними управліннями та службами обласної державної адміністрації, в першу чергу, з управлінням охорони здоров’я, головним управління праці та соціального захисту населення, управлінням у справах сім’ї та молоді, управлінням у справах преси та інформації. 
Запрошуємо всіх небайдужих слідкувати за анонсами та приєднуватися до акцій.

1 коментар:

  1. Я сапраўды не ведаю пра y'all, але для мяне і маёй сям'і, мы ніколі не будзем вяртацца ў любую лякарню або клініку з нагоды праблем, звязаных са здароўем, таму што Бог быў так нам Бога правоў чалавека, перш чым мы былі створаны. Добрая навіна раніцу кажа ўвесь шырокі свеце сёння незвычайная актыўнасць травы ў лячэнні віруса герпесу. Ўся мая сям'я, дзе ўсе заражаныя вірусам простага герпесу 2-га тыпу (ВПГ 2), і мне сказалі, што не мае ніякага лячэння. Я павінен быў паспрабаваць травяныя лекі, які я замовіў з травянога лекара з Афрыкі пад назвай Dr atakuma, які быў прадстаўлены мне на сайце аб тым, як яго травы было карысным у лячэнні ўсіх відаў захворванняў і вірусаў, уключаючы вірус герпесу я скапіяваў свой паштовы кантакт праз (dr.atakumaoracle@outlook.com) і растлумачыць нашы праблемы са здароўем яму. Гэта было 2 гады Зараз уся мая сям'я герпес бясплатна і герпес больш не прасочваецца ў нашай сістэме цела ўсё дзякуючы доктару Atakuma для яго блажэннай Talent ад Бога, таму што яго травы не мае пабочных эфектаў, і ўсе мы выгаіліся пасля завяршэння дозы. звярніцеся ў травяной дакумент, калі ў вас ёсць якія-небудзь праблемы са здароўем, пералічаных
    Герпес Вірус ВІЧ / СНІД, рак, Als, Diabetes etc.sickness / ilness любога віду
    Проста звязацца з ім па вашых пытаннях аховы здароўя і паглядзець, што ён можа зрабіць Прывітанне.

    ВідповістиВидалити