вівторок, 22 лютого 2011 р.

Допоможіть хворому на гепатит С у Хмельницькому

На особистому прийомі у міського голови Сергія Мельника побувала хмельничанка Андрущенко Тетяна Прокопівна з питання надання матеріальної допомоги на лікування її сина Андрущенка Ігоря Олексійовича, 1976 року народження. Йому встановлено діагноз – хронічний вірусний гепатит С (стадія загострення). Курс лікування важкої хвороби на 12 місяців складає непосильну для даної сім'ї суму коштів – понад 172 тис. гривень. 



Міська рада, виходячи із можливостей бюджету, виділила певну суму коштів на лікування та водночас закликає усіх благодійників, меценатів, спонсорів, підприємців та інших мешканців міста не залишатись байдужими до чужої біди й переказати кошти для лікування Андрущенка Ігоря Олексійовича на розрахунковий рахунок в Хмельницькому обласному управлінні Ощадбанку України, р/р 2909191809, МФО 315784, ЗКПО 09315357 на особовий рахунок в 10022/ОПЕРВ, рахунок 38588, одержувач коштів Андрущенко І.О.
http://proskurov.info/forum/102-donorstvo/20347-dopomozhit-hvoromu-na-gepatit-s#20347

1 коментар:

  1. Звичайно, не найкращий вихід - самотужки випрошувати (вибачте за використання цього дієслова, проте вибивати Ви ще не вмієте) кошти на лікування. Варто самоорганізовуватись і концентрувати сили для кардинального вирішення проблеми. Проте і в окремому Вашому випадку є порада - одночасно звернутись до депутатів обласної ради, я думаю, що у них є фонд депутатської допомоги і одночасно до голови ради та ОДА, попросити у всіх одночасно 1 тис. грн.
    100 депутатів + голови дадуть необхідну суму.
    Попередньо поцікавтесь в обласній раді про наявність такого фонду, ознайомтесь з положенням яке регламентує використання його коштів.
    З вірою і побажаннями не опускати руки Павло Федик

    ВідповістиВидалити