понеділок, 29 липня 2013 р.

У Житомирі тестували на ВГС та збирали підписи до Президента

Вчора , 28.07.2013 року , в рамках Всеукраїнської акції до Дня боротьби з гепатитом С, в місті Житомирі пройшла акція, яку проводила ГО«Перспектива». Під час акції пересічні громадяни мали змогу безкоштовно та анонімно пройти швидке скрінінг-тестування на гепатити В та С. До проведення акції залучені соціальні працівники та 12 волонтерів організації , які розповсюджували інформаційні матеріали за тематикою гепатиту С та збирали підписи на підтримку листів до Президента України та губернатора Житомирської області Рижука С.М.

За результатами тестування було виявлено 2 первинних хворих на гепатит С. Цим людям була надана консультація та направлення до лікаря – інфекціоніста для подальшої діагностики та лікування.
Дякуючи підтримці пересічних громадян, волонтери ГО «Перспектива» зібрали більше 250 підписів на підтримку відкритого листа до Президента України щодо необхідності системного вирішення проблеми неконтрольованого поширення вірусного гепатиту С в Україні та листа до губернатора Житомирської області щодо створення регіональної програми по боротьбі з епідемією гепатиту С.
Приємно вразило бажання та готовність громадян тестуватись на гепатити В та С і щира підтримка наших вимог, викладених у листах. Люди підходили та пропонували свою допомогу у зборі підписів, розповсюдженні інформматеріалів, цікавились станом речей відносно епідемії, за що ми всі їм щиро вдячні. 

Керівник адвокаційного напрямку ГО «Перспектива» Боровий Ю.О.

2 коментарі:

  1. I do not know if you would be interested in my case.Here is Dr Itua Contact Information,drituaherbalcenter@gmail.com Or mobile +2348149277967 He talk on Whatsapp too.
    I was treated for Hepatitis C genotype 2 commencing on january 14, 2017 I was treated with Dr Itua Herbal Medicine which he prepared and send to me Via EMS Courier service and I received it @ Ohio Post Office .I drink in two weeks as he instructed me to and I was cured.Just in two weeks,Isn’t that joyful.yes i’m happy and my heart fill with joy.
    I carry a high risk of Lymphoma relapse due to constant exposure to the hepatitis C virus.
    In order for me to have the maximum chance of a cure from my Non-Hodgkins Lymphoma the Hepatitis C must be treated in a timely manner or my life hangs in jeopardy. Dr Itua made my life meaningful again.And to my friend Nicky who directed me to Dr itua herbal center i forever debted to you my dear friend.Doctor Itua Assured me he can as well cured the following desease,HIV,COPD,DIABETES,HERPES VIRUS,HEPATITIS,

    ВідповістиВидалити
  2. Я ніколи не думав, що буду мати право на отримання позики, яку мені надали співробітник Педро та його кредитна компанія, яка була дуже гладкою та прозорою в кожній розмові, яку ми проводимо під час процесу позики, я ще раз подякую йому та його кредитній організації за роботу молодець, запропонувавши мені позику в розмірі 22 мільйони євро з низькою ставкою 2 річних доходів, вони є справжньою компанією з реєстром позик на простих умовах. зв’яжіться з кредитною компанією через pedroloanss@gmail.com WhatsApp: + 1-8632310632.

    ВідповістиВидалити