суботу, 5 березня 2011 р.

Інформаційна кампанія “Гепатит С: дізнався сам - розкажи іншим” у м. Комсомольську ~ РОДІС

Інформаційна кампанія “Гепатит С: дізнався сам - розкажи іншим” у м. Комсомольську ~ РОДІС
З 3 по 6 березня 2011 р. в м. Комсомольську проходить міська інформаційна кампанія "Гепатит С: дізнався сам - розкажи іншим", спрямована на підвищення обізнаності громадян щодо гепатиту С, шляхи його передачі та методи профілактики.



Іформаційна кампанія в Комсомольську проходить за підтримки ВГО М’АРТ та Ініціативи допомоги хворим вірусними гепатитами «Долкар», а також Інтернет-провайдера ТРК "ГОК".
Організатор інформаційної кампанії у Комсомольську міська ГО «Центр «РОДІС» за підтримки партнерів: відділу освіти виконкому Комсомольської міської ради; загальноосвітніх та професійних закладів міста; управління охорони здоров’я виконкому Комсомольської міської ради; центральної публічної бібліотеки м. Комсомольська; Інтернет-провайдера ТРК «ГОК».
Під час акції волонтери ГО «Центр «РОДІС» поширюють у місті інформаційні матеріали про ГЕПАТИТ С, інформують городян про шляхи його передачі та методи профілактики.
Проведення інформаційної кампанії «Гепатит С: дізнався сам – розкажи іншим» розплановане в м. Комсомольську протягом 4-х днів:
- 3 березня - старт інформаційної кампанії;
- 4 березня - інформаційні акці у міській лікарні, виконкомі міськради, в школах, технікумі та двох ліцеях (гірничому і будівельному);
- 5-6 березня - інформаційна акція для молоді в соціальних Інтернет-мережах.
В четвер, 3 березня 2011 р. , в приміщенні центральної міської бібліотеки відбувся старт інформаційної кампанії – інформування її партнерів та волонтерів про проблему гепатиту С в Україні, видача інформаційних матеріалів (буклети, листівки, брошури, наліпки) для міських акцій та обговорення деталей проведення акцій безпосередньо на місцях. По закінченні інформаційної кампанії буде зроблено висновки та підбито підсумки.

Немає коментарів:

Дописати коментар