понеділок, 25 липня 2011 р.

Програма проведення Всесвітнього дня боротьби з гепатитами 28.07.2011 в Тернополі.

Мета: підвищення обізнаності громадськості щодо розповсюдження, симптомів, методів діагностики та лікування гепатитів В і С, а також привернення уваги уряду і неурядових організацій до необхідності надання підтримки людям, що живуть з гепатитами В і С.

Заходи, які планується провести задля досягнення мети:

10.00-13.00 - перший всеукраїнський баркемп на медичну тематику «HEPCAMP». На цьому заході провідні блогери, журналісти, громадські активісти та медики зі всієї України розглянуть нову модель використання соціальних медіа для розповсюдження інформації та консультування українців хворих на гепатит. (Баркемп – це конференція, яка створюється самими учасниками. Проходять у формі доповідей, презентацій, обговорень, тренінгів із використанням нових медіа).
Місце проведення: сесійний зал Тернопільської міської ради вул. Листопадова 5

13.30-15.30 - проведення інформаційно-просвітницької кампанії на Тернопільському Театральному майдані, а саме: безкоштовних експрес-тестів на виявлення гепатиту в людей, розповсюдження інформаційних матеріалів волонтерами на тему діагностики і профілактики гепатиту В та С за підтримки МБФ "Міжнародний Альянс з ВІЛ/CНІД в Україні"
17.00 - всеукраїнський благодійний аукціон, який проводить Фонд розвитку міста Тернополя ім..Володимира Лучаковського за підтримки "Приватбанку" та міського голови С. Надала. Кошти з аукціону надійдуть на лікування хворих гепатитом С. На нього будуть виставлені художні роботи дітей, які приймали участь в конкурсі «Зупинимо гепатит С», що проводився в Тернополі з середини лютого до кінця квітня місяця.
Також гостей аукціону розважить молодий аматорський театр "Амальгама", що зголосився в підтримку проведення Всесвітнього Дня боротьби з гепатитами показати присутнім весь зміст життя, що зводиться до "Трьох крапок..."
Місце проведення: КП ЦДМІ ім..О.Довженка вул..Злуки 45.

Заходи будуть проводитися ТМО «Нівроку» в рамках реалізації проекту «Підтримка Громадської ініціативи профілактики та вилікувань від гепатитів «FAQ Гепатит» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Немає коментарів:

Дописати коментар