суботу, 15 червня 2013 р.

Координаційна рада з питань ВІЛ/СНІДу у Вінниці

Чергое засідання обласної Координаційної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу при Вінницькій облдержадміністраці відбудеться 18 червня 2013 року о 16 годині в приміщенні облдержадміністрації.
ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:


  1. Про ситуацію з поширенням ВІЛ-інфекції/СНІДу станом на  01.06.2013 року. (доповідач – головний лікар Центру профілактики та боротьби зі СНІДом  Матковський І.А.)
  2. Забезпечення доступу споживачам ін’єкційних наркотиків до програми замісної підтримуючої терапії (ЗПТ) за їх місцем проживання (доповідач -  заст. головного лікаря наркологічного диспансеру «Соціотерапія» Щербак Н.В.)
  3. Стан та проблеми надання спеціалізованої допомоги хворим з Ко-інфекцією ТУ/ВІЛ (доповідач - завідуюча організаційно-методичним відділом обласного протитуберкульозного диспансеру  Гончар Н.М.)
  4. Створення між секторальної робочої групи з питань протидії епідемії вірусних гепатитів (доповідач – голова правління громадської організації «Злагода»  Бордюженко  Т.А. )
  5. Затвердження звіту за регіональними показниками МІО відповіді на епідемію ВІЛ-інфекції в Україні за 2012 рік Координаційної ради (доповідач – головний лікар Центру профілактики та боротьби зі СНІДом  Матковський І.А )
  6. Про оновлення складу обласної Координаційної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу при Вінницькій облдержадміністрації (доповідач -  заступник голови облдержадміністрації, голова Координаційної ради Спірідонова Л.М.)

Немає коментарів:

Дописати коментар