пʼятницю, 8 червня 2012 р.

У Тбілісі відбудеться робоча зустріч з лікування гепатиту С


11-13 червня в Тбілісі (Грузія) пройде робоча зустріч, під час якої будуть розглядатися питання лікування гепатиту С. Вперше в подібному заході приймуть участь представники іноземних фармакологічних компаній, таких як Abbott, Jannsen Cilag та Merck.
 Вищенаведені компанії займаються розробкою найбільш перспективних препаратів  за допомогою яких в майбутньому будуть лікувати вірусний гепатит С. Під час триденної зустрічі кожна компанія презентує свої методи лікування, які здебільшого є інноваційними для нашої медицини. В засіданні також візьмуть участь представники ВЦО ЛЖВ, ITPCruEHRN та представники організацій з країн Балтії, Кавказу, Центральній Азії та Росії.
Під час заходу представнику кожної компанії будуть задані питання щодо їх діяльності та методів лікування. Якщо у Вас немає можливості відвідати засідання, але маєте що спитати – надсилайте свої питання на адресуdgodlevskiy@gmail.com абоtatyana@ecuo.org.
Після зустрічі планується опубліковати детальний звіт з переліком контактних осіб, які були присутні на зустрічі задля подальшого контактування та координації процесу впровадження сучасних медикаментів, презентованих іноземними фармакологічними компаніями.

Немає коментарів:

Дописати коментар