пʼятницю, 10 червня 2011 р.

«Гепатит поруч!»

Незабаром радіослухачам тернопільського обласного радіо буде представлено цикл радіо програм «Гепатит поруч», присвячених проблематиці захворювань вірусними гепатитами, зокрема гепатиту С в Тернопільській області.
Метою радіо передачі «Гепатит поруч» є підвищення рівня поінформованості жителів Тернопільської області щодо необхідності своєчасного діагностування та профілактики захворюваності на вірусні гепатити. А також покращити поінформованість активістів громадських організацій та представників місцевої влади щодо серйозності ситуації з захворюваністю гепатитами на теренах Тернопільщини.
Як повідомила автор ідеї та редактор радіо передач Анна Лапицька: «Наразі триває підготовка та обробка програм до виходу в ефірному радіо просторі Тернопільщини. Можу запевнити, що програми будуть наповнені практичною інформацією з приводу профілактики та діагностики вірусних гепатитів. Також буде з аналізовано загальну ситуацію в Тернопільській області щодо цього захворювання».
До участі в радіопрограмах були запрошені: голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда, заступник начальника головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації Михайло Буртняк, депутат обласної ради Павло Федик, керівник проекту «Підтримка Громадської ініціативи профілактики і вилікувань від гепатитів «FAQ Гепатит»» ТМО «Нівроку» Володимир Ханас, провідні фахівці медичної галузі та представники громадськості.

Немає коментарів:

Дописати коментар