середу, 11 травня 2011 р.

В ЦДМІ ім. О.Довженка відкрилась виставка «Зупинимо гепатит С»

11 травня в ЦДМІ ім..О.Довженка відкрилась виставка робіт дитячої та юнацької творчості конкурсу «Зупинимо гепатит С» в Тернополі та Тернопільській області. Конкурс проходив в рамках проекту «Підтримка Громадської ініціативи профілактики і вилікувань від гепатитів «FAQ Гепатит»» творчого молодіжного об`єднання «Нівроку». Співорганізатором в проведенні конкурсу виступило управління культури та мистецтв Тернопільської міської ради.
Серед представлених робіт на виставці відвідувачі мали змогу побачити твори не тільки переможців, а й роботи більшості учасників даного конкурсу. Особливою увагою відзначено роботи Олександра Лангера (15років) «Тату небезпечна краса» та Габрих Софії (12 років) «Зупинимо гепатит С», які не зайняли призових місць, але за майстерністю та ідейним наповненням не поступаються переможцям.
За словами організаторів, метою проведення конкурсу та організації виставки було привернути увагу до проблем захворюваності гепатитом С наймолодших представників суспільства та сформувати уявлення про небезпеку даного вірусу. Адже низький рівень поінформованості серед молоді щодо необхідності своєчасного діагностування та профілактики захворюваності на гепатит С викликає серйозне занепокоєння.
Нагадуємо, що виставка в ТЦДМІ ім.О.Довженка триватиме до 22 травня.

1 коментар:

  1. На виставці усі малюнки були варті уваги!!! Ще й самі учасники конкурсу змогли ознайомитися із проблемою захворюваності на гепатити, тепер знають про небезпеку татювань.

    ВідповістиВидалити