середу, 14 листопада 2012 р.

Тернопільська ОДА затвердила проект обласної програми


Голова Тернопільської ОДА Валентиин Хоптян підписав розпорядження  №945 "Про проект обласної програми профілактики, діагностики та лікування вірусних гепатитів В і С на 2012 - 2016 роки" 
У ньому зокрема передбачено: 


1.    Схвалити проект обласної програми профілактики, діагностики та лікування вірусних гепатитів В і С на 2012 – 2016 роки (далі – проект
Програми), що додається.
2.       Головному управлінню охорони здоров’я обласної державної адміністрації подати в установленому порядку проект Програми на розгляд чергової сесії обласної ради відповідно до регламенту Тернопільської обласної ради.
3.       Районним державним адміністраціям, виконавчому комітетові Тернопільської міської ради в місячний термін розробити та подати на розгляд сесій відповідних рад аналогічні проекти програм місцевого рівня.
4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації ЖЕЛІХОВСЬКОГО Ю.В.
http://www.oda.te.gov.ua/main/ua/catalog/item/20883.htm
Нагадаємо, що сам проект програми розроблено в рамках проекту «Підтримка Громадської ініціативи профілактики і вилікувань від гепатитів «FAQ Гепатит»»

Немає коментарів:

Дописати коментар